HTML

film adventures

filmek, velemenyek * = letöltve

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Címkék

oscar 2011

2011.09.01. 12:02 szutyokmutyi

*A király beszéde
  @so:  -
  @emo:  -
*127 óra
  @so: nem rossz film. valos esemenyen alapszik. a foszereplo visszaemlekezesei es a halucinacioi nagyon jol meg voltak csinalva. nem sok esemeny van a filmben, megsem unalmas.
  @emo: Nagyon hatásos film. Egyébként is kedvenceim a megtörtént eseteket felolgozók.
Még nem láttam a Colin Firth filmet, ezért nem mondhatnék véleményt, de nálam James Franco lett a legjobb férfi főszereplő. :)
*Fekete hattyú
  @so: unalmas. varod, varod, sot remeled, hogy mar tortenni fog valami, de 1 oran keresztül szinte semmi. aztan az utolso 20 percbe belesuritettek mindent. nagy szenvedes aran azert vegigneztem. a noi foszereplo natalie portman, azonban jol alakitott.
  @emo: Van egy-két dolog, amit nem szeretek. Például, ha a filmelőzetesben az összes jó jelenetet bemutatják és ha egy film indokolatlanul hosszú. Hát erre a filmre mindkettő igaz.
Egy óra alatt nem tudtam meg többet a főszereplőről, mint amit 15 perc alatt már ne gondoltam volna róla. Bár Natalie Portman jogosan kapott díjat alakításáért, a film nagy kiábrándulás volt. Bennem semmi nyomot nem hagyott.
*A félszemű
  @so: egy egyszeru western film. semmi izgalom, semmi kulonleges tortenet. semmi nagyszer szineszi alakitas. elalvashoz nagyon jo film.
  @emo: Itt egyenesen nem értem, miért lett ez a film oscar díjra jelölve. Ha valaki tudja mondja el nekem. Több szót részemről nem érdemel.
*A közösségi háló
  @so:  egyszer nezheto es nem tobb. idegesito, hogy a "semmiben" ennyi penz van.
  @emo:  -
*A harcos
  @so:  -
  @emo:  -
*A gyerekek jól vannak
  @so:  -
  @emo:  -
*A hallgatás törvénye
  @so: 100 perc tortenete: 17 eves lany keresi ovadek fejeben szabadlabra helyezett drogkeszito apukajat, aki a csaladi kuckot rakta fel jelzalogkent. szornyu az egesz film, semmi tortenete, semmi izgalom, semmi fordulat, semmi, semmi, semmi. elpazarolt 100 perc.
  @emo:  -
Eredet
  @so:  -
  @emo:  -
Toy Story 3
  @so:  -
  @emo: Érdeklődés hiányában megnézése részemről elmarad.

Szólj hozzá!

Címkék: oscar

A bejegyzés trackback címe:

https://myfilmtrip.blog.hu/api/trackback/id/tr563195150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása